50 19 55 05 info@skrotmanden.dk

Skrot din bil nemt og hurtigt – Ring og få et tilbud på 50 19 55 05

Skrotpræmie og din bil

Når du vil skrotte din bil, har du som ejer af køretøjet faktisk pligt til at skaffe dig af med bilen via en miljømæssigt forsvarlig måde, noget som vi hos Skrotmanden.dk altid er klar til at bistå med. For at få udbetalt skrotpræmie, er der et par kriterier som skal være opfyldt før at skrotningsordningen overfører beløbet som bilen er sat til.

Medmindre der er specielle omstændigheder der træder i kraft, skal du være den senest registrerede ejer af bilen der skal skrottes, ligesom bilen skal have været ansvarsforsikret.

Bilen må ikke eksporteres eller indregistreres i et andet land, efter den er blevet afmeldt i motorregisteret hvis der skal udbetales skrotpræmie.

Hvis bilen blev afmeldt før den 1. juli år 2000, altså for 20 år siden, er der ingen skrotpræmie at hente da bilen anses som at være for gammel. Den kan stadig skrottes, men uden præmie.

Hvis bilens totalvægt ligger på mere end 3.500 kilo er der heller ingen skrotpræmie at komme efter.

Og sidst men ikke mindst udbetales der ikke skrotpræmie for køretøjer som er udstyret til at transportere mere end 9 personer, inkl. føreren af køretøjet.

Hvis disse tre krav ikke spiller nogen rolle i forhold til den bil du gerne vil skrotte, er den nuværende sats for skrotpræmier på alle benzin- og dieselbiler i skrivende stund 2.200kr.

Bedste skrotpræmie i Sjælland

Du har måske hørt om forhøjede skrotpræmier før i tiden, men de penge som miljøstyrelsen afsatte til den ekstraordinære pulje er allerede blevet opbrugt, og der er derfor ingen ekstra skrotpræmie at hente for dieselbiler der ellers havde opfyldt disse krav.

I dag er skrotning processen automatiseret et langt stykke hen ad vejen, og du kan derfor modtage din skrotningsgodtgørelse direkte på din NemKonto, ligesom du også modtager en skrotningsattest på den e-Boks konto der er tilknyttet køretøjet. Det vil sige at du ikke længere behøver stå i kø i borgerservice eller motorkontoret for at indberette dette.

Når du vælger at få skrottet din bil hos Skrotmanden.dk tager vi samtidig hånd om afregistreringen af din bil og afmelding af nummerpladerne, så hele processen foregår smertefrit for dig, og du skal blot ringe og booke en tid hos os hvor vi kan komme og hente din bil, så klarer vi resten!

Vi benytter altid godkendte autoophuggere der anvender miljøvenlige metoder til skrotning af bilerne, og vi har et stort netværk af dygtige ophuggere så vi står altid klar til at skrotte din bil, alle ugens dage.

FÅ ET GODT TILBUD IDAG!
UDFYLD FORMULAREN ELLER RING TIL OS!

VI TAGER DIN SKROTBIL OG DU FÅR EN HØJ SKROTPRÆMIE

error: Indholdet er beskyttet !
Call Now ButtonRing til os nu!