50 19 55 05 info@skrotmanden.dk

Skrot din bil nemt og hurtigt – Ring og få et tilbud på 50 19 55 05

Afhentning af skrotbil

Uanset om din bil kan køre eller ej, om den har misset et syn eller tre, så kan vi komme ud til dig og hente skrotbilen på sin plads, og spare dig en masse besvær og ekstra udgifter til transport frem og tilbage. Hvis du har været ude for et uheld, og din bil står på offentlig vej eller lignende kan du også kontakte os for at høre nærmere om mulighederne, ofte kan vi køre direkte ud til bilen hvor den står og hente den der såfremt der ikke er skærpede omstændigheder.

Det kan dog kræve at bilen stadig har sine hjul på for at kunne trække den op på ladvognen uden problemer. Vi skal i de fleste tilfælde også bruge registreringsattesten for at kunne sætte papirarbejdet i gang, så hvis ikke du er til stede når vi afhenter bilen skal det på forhånd aftales hvordan denne del af processen foregår.

Der er ofte en fornuftig bunke penge at hente når en bil bliver skrottet, da ansvaret ikke længere hænger på bilejeren, men derimod bilproducenten under regler sat i værk i 2007. Det såkaldte producentansvar blev indført i Danmark for at sikre at bilejere ikke blot lod deres gamle biler stå bagerst i indkørslen og forurene miljøet da det før i tiden kostede penge at skrotte sin bil og mange derfor valgte at ignorere deres gamle udslidte biler.

Det er gode nyheder for dig som gerne vil af med din skrotbil, og vi tilbyder afhentning af skrotbiler på hele Sjælland så du ikke engang behøver at ordne transport til ophuggeren. Alle biler som blev indregistreret efter den 1. juli 2000 kan altså drage fordel af denne lovgivning, det gælder både personbiler såvel som varebiler, så længe du har været den sidste indregistrerede ejer af bilen, og den vejer mindre end 3.500 kilo.

Hvis bilen blev indregistreret før den ovennævnte dato, har du stadig pligt til at sende din bil til skrot, og uanset alderen hjælper vi gerne med at få den sendt til en miljøvenlig ophugger der er certificeret til netop denne opgave.

Når du vælger Skrotmanden.dk til at afhente din skrotbil får du ikke blot den bedste skrotpræmie for din gamle bil, du får også vores mange års erfaring i branchen med oven i hatten. Dette inkluderer eksempelvis smertefri afregistrering af bilen hos både SKAT og dit forsikringsselskab, så nummerpladerne og forsikringen ikke længere er i dit navn.

Det er vigtigt at bilen bliver afmeldt hos motorkontoret når du har fået nummerpladerne af os, så du ikke længere hæfter for noget, selvom din forsikring og indregistrering er blevet annulleret. Vi kan også håndtere denne del af processen, kontakt os for at høre nærmere.

FÅ ET GODT TILBUD IDAG!
UDFYLD FORMULAREN ELLER RING TIL OS!

VI TAGER DIN SKROTBIL OG DU FÅR EN HØJ SKROTPRÆMIE

error: Indholdet er beskyttet !
Call Now ButtonRing til os nu!