50 19 55 05 info@skrotmanden.dk

Skrot din bil nemt og hurtigt – Ring og få et tilbud på 50 19 55 05

Værd at vide om bilskrot i København

Mange biler bliver dagligt skrottet i København, og der kan derfor være rift om pladserne på de gode skrotpladser der opfylder kravene om miljøvenligt ophugning. Ønsker du en dygtig og effektiv håndtering af bilskrot i København der ikke går på kompromis kan du altså trygt vælge os, og vi står klar til at tage imod nye bestillinger helt frem til kl. 21:00 alle ugens dage.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 50 19 55 05, sende en e-mail til info@skrotmanden.dk, eller bruge kontaktformularen på vores hjemmeside, så vi kan aftale nærmere, og hurtigt få sendt dit køretøj til bilskrot i København.

Vi har også opbygget et stort netværk af kontakter gennem vores mange år i branchen, og kan derfor altid sørge for en hurtig og smertefri proces der sikrer at din bil bliver hugget op efter forskrifterne. Det betyder samtidig at du ikke skal vente en lang periode før at din bil bliver skrottet og du får din skrotpræmie overført.

Selvom vil tilbyder hurtig og effektiv skrotning går vi dog ikke på kompromis med kvaliteten og miljøet. Alle biler bliver skrottet med 100% miljøvenlige metoder og af certificerede autoophuggere, så du kan derfor have samvittigheden i god behold når du vælger os.

Hvis du ikke er i stand til at levere din bil hos en autoophugger eller på vores adresse, kan vi også komme ud og hente bilen, vi dækker selvfølgelig København men også resten af Sjælland. Uanset om bilen kan køre eller ej, om den er mere rust end metal kan du få skrotpræmie for din bil så længe du har været den sidste indregistrerede ejer af bilen.

Skrotmanden.dk gør det nemt for dig med en travl hverdag. Vi kan nemlig også varetage afregistrering af din bil hos både forsikringsselskabet samt hos SKAT, så både dine nummerplader og forsikring samtidig bliver annulleret.

Dit køretøj behøver ikke nødvendigvis at være i stand til selv at kunne køre for at kunne få udbetalt skrotpræmien, er der en række kriterier som skal være opfyldt før at du kan få skrotpræmien udbetalt til eksempelvis din NemKonto.

Nogle af de forskellige typer som vi henter flest af inkluderer normale personbiler, men vi kan også hjælpe med varevogne, biler med lad og køretøjer uden hjul eller nummerplader.

Uanset hvilken slags køretøj du har garanterer vi en miljøvenlig håndtering af ophugningen.

FÅ ET GODT TILBUD IDAG!
UDFYLD FORMULAREN ELLER RING TIL OS!

VI TAGER DIN SKROTBIL OG DU FÅR EN HØJ SKROTPRÆMIE

error: Indholdet er beskyttet !
Call Now ButtonRing til os nu!