Vi har Danmarks bedste kundeservice indenfor skrotning af biler og kan tage imod bestillinger indtil kl 21:00 alle dage på ugen.VORES KONTAKTFORMULAR

(Vi bruger kun dit telefonnummer til at kontakte dig vedrørende denne henvendelse)

(Vi bruger kun dit email til at kontakte dig vedrørende denne henvendelse, såfremt at du ikke kan træffes på telefonnummeret)


(Vi bruger din nummerplade til automatisk at indhente model og årgang på din bil)

Tryk send - så kontakter vi dig indenfor nogle minutter.

OM BILSKROT

Vores filosofi er meget enkel – Det skal være nemt og hurtigt for dig, at sende din bil til bilskrot. Og du skal selvfølgelig have en høj skrotpræmie!

Det eneste du skal gøre, er at udfylde vores kontaktformular og trykke send. Så ringer vi dig op, og giver dig et super godt tilbud på bilskrot. Det er gratis og uforpligtende at bede om et tilbud på bilskrot hos Skrotmanden.

Hvis du er tilfreds med det tilbud vi giver dig, så aftaler vi afhentningstidspunkt for din bil. Vi er meget fleksible og overholder altid vores aftaler til punkt og prikke.

 

Udfyld formularen


Vi kontakter dig med det samme

Og aftaler vi er hos dig indenfor 1 time( gratis afhentning, spar 999 kr)


Direkte betaling på stedet

Vi sørger for afregistering af bilen


 

Få en høj skrotpræmie på bilskrot

Vil du gerne sende din bil til bilskrot? Vil du gerne have en høj skrotpræmie for din bil? Så er du mere end velkommen til at kontakte Skrotmanden. Vi står klar ved telefonen og tasterne, og kan komme inden for ganske kort tid. Skrotmanden er en af mest de mest troværdige og nemme bilskrot services. Det er vi blevet, fordi vi er ærlige og pålidelige. Dertil, så tilbyder vi også miljøvenlig bilskrotning af biler. Vi benytter os af 100% miljøvenlig i henhold til Miljøstyrelsens ansvisninger. Vi tilbyder hurtig og miljøvenlig bilskrot af biler. Vi hjælper dagligt med at sende deres biler til bilskrot. Du kan også få sendt din bil til bilskrot i dag! Udfyld vores formular og få en høj skrotpræmie på din bil i dag!

Skrot min bil

Skrot min bil! Ja-aaaaaaaaaaaaaa tak!
Vi hos skrotmanden har ingen skjulte gebyrer. Ved at kontakte os på 53383795 får du et tilbud, som er Danmarks garanteret højeste skrotpræmie.
Vi er placeret på Sjælland, men du kan få afhentet din bil uanset hvor du er i Danmark. Oftest er det helt gratis eller til en virkelig god pris.
Vores mål er at yde Danmarks bedste service. Du vil blive mødt af smilende medarbejdere og service på et højt niveau. Vi tilbyder straksudbetaling for din skrotbil, samt ordner vi papirarbejdet og står for at afmelde bilen samme dag.

 

Skrot min bil hos SkrotManden!

Skrotmanden er Danmarks førende skrot forhandler. Vi acceptere alle biler uanset størrelse og stand